41 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Ahmet Kaya BAŞKANIN RN BÜYÜK HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Aktif .

Meyvalı, Külekçili ve Ceyhanlı Sulama Projesi ile 3.564 dekarlık alan modern sulama sistemleriyle buluşturulacak.

Yıllardan beri oldu olacak yapıldı yapılacak denen adeta yılan hikayesine dönen Akkuş Ziraat Odası Başkanı Sayın Ahmet Kaya başkanın en büyük hayalim dediği sulama Projesi en sonunda gerçek oluyor.

Geçtiğimiz günlerde Ordu büyükşehir Belediye başkanı Sayın Hilmi Güler bey ile dokap başkanı Hakan Gültekin bey arasında yapılması planlanan sulama Projesi için gerekli imzalar atıldı sözleşmeler yapıldı. 

Yapılacak çalışma ile üç köyümüzde ki şeker fasulyemizin üretimi kat kat artacaktır diye düşünüyoruz gurbetteki bu köylerimize bağlı olarak yaşayan gençlerimiz geri dönüş yapacaklardır olmadı altı ay köyde altı ay şehirde krallar gibi yaşarlar diye düşünüyoruz çünkü emek verdikleri zaman yüklü miktarda paralar kazanacaklardır. 

 

Akkuş ziraat odasının önderliğinde oluşturacak olan koparatifin ürünleri alma garantisi verip üretiçiyi zarara sokmayacak önlemlere baş vuracaklardır. 

Sevgili Ahmet Kaya başkan ilçe genelinde en çok ziraat odası başkanı görevi yaparak bizlerinde dünya markası olmasında çokca emeğimiz olan Akkuş şeker fasulyesinden sonra Akkuş TARİHİNE altın harflerle yazılacak olan bu en büyük hayalim dediği sulama Projesi de hayata geçerse Ahmet Kaya adı İNSANLARIMIZ için unutulmaz olacaktır. 

www.yesilakkus.com ve Yeşil Akkuş Haber.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile