38 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

VERMEM SENİ ELLERE'NİN ZELİŞ VE MEHMET'İ BELLİ OLDU

Aktif .

Çekimleri Ordu’da yapılacak olan ve ATV’de yayınlanacak olan ‘Vermem Seni Ellere’ adı dizi filmin merakla beklenen başrol oyuncuları belli oldu.

Vermem Seni Ellere ATV’nin merakla beklenen yaz dizisi olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Çekimleri bu ay içerisinde Ordu’da başlayacak olan AKN Film Akın Topuz imzalı yeni yaz projesi Vermem Seni Ellere’nin castı belli olmaya başladı.

Ordunun Dereleri türküsünden esinlenerek “Vermem Seni Ellere” dizisinin başrol oyuncularının isimleri de belli oldu. AKN Film, Haziran ayında yayına girmesi beklenen dizinin başrolleri için Emre Bey ve Buse Meral ile el sıkıştı..

Son olarak Makedonya’da çekilen “Balkan Ninnisi” dizisinde başrol oynayan Emre Bey, dizide “Mehmet” rolüne hayat verecek. Yakışıklı oyuncuya başrolünü oynadığı “Balkan Ninnisi” dizisi bittikten sonra çok sayıda teklif geldi. Emre Bey tercihini senaryosunu çok beğendiği “Vermem Seni Ellere”den yana kullandı.

Dizinin kadın başrol oyuncusu da belli oldu. Son dönemin güzelliği ve yeteneğiyle öne çıkan yıldızlarından Buse Meral “Vermem Seni Ellere” dizisinin başrol kadın yıldızı oldu. Meral, Ali Balcı’nın yönetmen koltuğuna oturacağı dizide “Zeliş” karakterine hayat verecek.

Ordu Haber 52

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile