151 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

HAMARAT, "TEŞEKKÜRLER ORDU"

Aktif .

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordu Buluşmasına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Ordu, tarihi bir güne daha şahitlik yaptı. Hemşerilerimiz Dünya Lideri, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile buluştu. Tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ordu Cumhuriyet Meydanı'nda Ordulularla buluştu. Katılımın yüksek olduğu büyük buluşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Büyük buluşmayı değerlendiren AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı coşkuyla karşılayan Ordululara teşekkür etti. Hamarat, "Öncelikle hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımıza güzel bir karşılama yaptılar.

Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ordumuzu ihmal etmedi. Güzel bir miting oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Orduluların coşkusunu görünce moral ve motivasyonunu yükseltti.

Cumhurbaşkanımızın Ordu sevgisi tartışılmaz. Bunu da AK Parti icraatlarında görüyoruz. Bu nedenle mitinge katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile