90 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

ŞAHİN; “BİZ KENDİMİZİ ORDU’MUZA ADAMIŞIZ”

Aktif .

“Fatsa Çevre Yolunu Biz Yapacağız”

Yolları Biz Tamamlayacağız”

“Ordu’nun Her Yerine Eşit Hizmet Ulaştıracağız”

“Suyu Akmayan Ev, Okulu Olmayan Köy Kalmayacak”

“İstihdamın artması için yeni yatırımlar gelecek”

İçişleri Eski Bakanı İyi Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin, bu sözlerle Ordu’nun mevcut sorunlarını özetledi .

Ordu’ya hak ettiği değeri vereceklerini söylen Şahin, 2023 sandık yarışında sahada fırtına estiriyor. “Yol, su, eğitim, istihdam” başlıklarıyla Ordu’nun sorunlarını listeleyen Eski Bakan Şahin tüm sorunların çözümü için İyi Parti’yi işaret ederek : “Biz, devlet yönetmenin gerektirdiği ahlaka ve vicdana sahibiz. Hak, hukuk ve adalet ile yolsuzluğun, usulsüzlüğün haksızlığın, adaletsizliğin olmadığı bir yönetim ile Ordu’nun her yerine eşit hizmet ulaştıracağız. Bizim olduğumuz yerde; iş olur, icraat olur, çözüm olur, proje olur” açıklamasını yaptı.

“Fatsa Çevre Yolunu Biz Yapacağız”“

Şehrin ana probleminin ulaşım yani yol olduğunu vurgulayan İyi Parti Adayı İdris Naim Şahin, Fatsa Çevre Yolu’nu yapacaklarını söyledi. Bu yolun Karadeniz’in bir problemi olduğuna dikkat çeken Eski bakan Şahin söz verdi. İktidar olmaları halinde ilk icraatlarının Fatsa Çevre Yolu olacağını ifade etti. Şahin: “Adı Fatsa olsa da bu Ordu'nun hatta bütün Karadeniz'in sorunu. Yani Doğu Karadeniz’in bu damar tıkanıklığını ancak bu ekip giderir. Çünkü bu ekip sorunu biliyor, tedavisini de yapacaktır. Kumru, Korgan, Gölköy, Gürgentepe yollarını da yine biz tamamlayacağız.” şeklinde konuştu.

“Kırsalın Yaşam Kalitesini Artıracağız”

Ordu’yu coğrafyasıyla, insanıyla yaşam biçimiyle çok iyi bildiklerinin altını çizen Eski Bakan Şahin; ulaşım başta olmak üzere ekonomik ve sosyal alt yapıyı güçlendirmek, eğitim kurumları ve doğalgaz eksikliğini de gidererek vatandaşın yaşam kalitesini artırmak için çalışacaklarını ifade ederek: “Biz kırsala yani köye yeniden dönme ve döndürme hedefimizi, politikamızı hayata geçireceğiz. Okullaşma da bunlardan birisi. Ama belli yerlerde, belli okullar var ki, örneğin Işıktepe’de. Çok önemli bir eksiklik var. Yani ilköğretim, ortaöğretim filan değil, ortaöğretim, ortaokul ve lise seviyesinde o bölgenin gençlerine yönelik çok özel ve çok büyük bir eğitim projesi yapacağız” dedi.

TARİH YAZACAĞIZ

Şahin, “Türkiye’nin sorunlarını biz çözeriz ve hazırız! Ordu’nun sorunlarını biz çözeriz ve hazırız! Biz inanmış insanlarız, kendimizi Türkiye’ye ve Ordu’ya adamışız! Biz Ordu’yu bilen Ordu’nun evlatları olarak, biriz, beraberiz; Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi: Birlikte kazanacağız, tarih yazacağız!” ifadelerini kullandı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile