43 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

HAMARAT, “ÜNYE SANAYİ SİTESİ ESNAFIMIZIN YER SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Aktif .

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat Ünye Sanayi Sitesi ziyaretinde çiçeklerle karşılanırken sanayi esnafı ile bir araya geldi. Hamarat sanayi sitesinin yeni yerine geçmesi konusunda yer arayışlarının sürdüğünü belirterek, “Artık kabuğuna sığmayan bir sanayimiz var. Önümüzdeki süreçte sanayi sitesi esnafımızın yer sorununu çözeceğiz” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat seçim çalışmaları kapsamında Ünye Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. 1 Mayıs İşçi Bayramı vesilesiyle sanayide çalışanların ve esnafın bayramını kutlayan Hamarat, işçilerle sohbet etti.

Ünye Sanayi Sitesi Başkanı Ali Özkan ve yönetimi Hamarat’ı çiçekle karşıladı. Sanayi sitesinin sorunlarına yönelik yapılan istişarede yeni alan ile ilgili gelişmeler değerlendirildi.

ÖZKAN, “VEKİLİMİZE ÇIKTIĞI YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Ünye Sanayi Sitesi Başkanı Ali Özkan, “Ünye Sanayi Sitemiz 265 dükkandan oluşan ancak bölünerek 315 dükkana çıkan ve içerisinde 2300 civarında çalışanı olan bir yer. Sanayi sitesi esnafları geçmişte sizin ve AK Parti’nin yapmış olduğu çalışmaları biliyorlar. Bu nedenle çıktığınız yolda başarılar diliyoruz” dedi.

TAVLI, “YENİ YER İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise sanayi sitesinin yeni yeri ile ilgili gelişmeleri değerlendirerek, “Sanayi sitesi alanı için belirlediğimiz alan ile ilgili mahkeme süreci vardı. Belirlenen alanın 1/100 000’lik imar planında gözükmemesi nedeniyle mahkeme olumsuz karar verdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza yaptığımız başvuru neticesinde süreç devam ederken asrın felaketi olan deprem yaşandı. Bu nedenle çalışmalar ertelendi. Önümüzdeki süreçte bu çalışmaları ilgili bakanlık birimleriyle görüşerek çözeceğiz” diye konuştu.

HAMARAT, “SANAYİ ESNAFIMIZIN YER SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Ünye’nin her geçen gün gelişen bir şehir olduğuna dikkat çeken AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat, “Ünye Sanayi sitemiz de kabuğuna sığmayan bir yapıya bürünmüş. Ali başkanımızla ve belediye başkanımızla birlikte yer sorununu çözerek sanayi sitesi esnaflarımızı rahat bir ortama kavuşması için önümüzdeki süreçte çalışacağız. Esnafımızın ve çalışanların dertlerini, sıkıntıları dinleyerek birlikte çözüm üretmek için buradayız, sahadayız. Bu nedenle önümüzdeki dönem Türkiye Yüzyılı’na hazır olan Ünyemizde sanayi sitesi sorununu da çözmüş olacağız” dedi.

Hamarat, beraberinde Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti ilçe başkanı Hasan Fahri Alparslan, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer ile birlikte sanayi esnafını ziyaret etti. Sorunları yerinde dinleyen Hamarat çözüm önerileri ile ilgili istişarede bulundu.

Sanayide çalışan işçilerle de bir araya gelen Hamarat, işçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile