356 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

BİRLİK VE BERABERLİĞİN SEMBOLÜ AKKUŞ ZONGULDAK DERNEĞİ.

Aktif .

İlçemiz Akkuş adına 1994 yılında kurulmuş olan Akkuş Zonguldak derneğimiz iki elin parmakları kadar insanların gayretleriyle inadına ayakta duruyor.

2018 yılında görevi devir alan Ömer Oral başkan ve ekibini canı gönülden tebrik ediyoruz şu ana kadar canta derneği gibi gözüken bir derneği 59 kişilik bir üye sayısıyla inatla ayakta tutuyorlar.

Pandemi döneminde bile durmadılar sürekli insanların birlik ve beraberlik içinde ailecek bir araya geldiği aktiviteler yapmaya özen gösterdiler.

2019 yılında Karaelmas Mahallesi'nde Fatih cami de Çanakkale şehitlerini anma programı düzenlediler.

Sonra bunu kandiller vesilesi ile Tepebaşı sarı toprak cami ve Kozlu askeritepe camiinde devam ettirdiler.

Pandemi döneminde ramazan Bayramı'nda kapı kapı dolaşıp üye olsun olmasın tüm hemşehrimize şeker ikramı yaptılar.

İlk karaelmas mahallesi akça bağlık camiinde olmak üzere diğer ikiside Zonguldak Zonguldak Şehit Prof. Dr.İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde toplu olarak ailecek üye olan olmayan herkesle iftar yemekleri verdiler.

2021 yılında Zonguldak ulaştıkları her üyeye Mehmet Gümüş ve Recep güneşin sponsor olarak katıldığı takvimleri dağıtılar.

Onca emeğin uğraşın verilmiş olduğu otuz senelik bir derneğin yıkılıp tamamen yok olmasına izin vermeyen gönlü güzel üyelerine ve inatla direnen biz yaşadığımız sürece bu dernekte var olur diyen Dernek Yönetimini canı gönülden tebrik ediyoruz.

SEN HEP VAR OLASIN AKKUŞ ZONGULDAK DERNEĞİ.

www.yesilakkus.com

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile