93 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Benim Korkum Yok Ne Ölümden Nede Yaradandan.

Aktif .

Şimdi sormak istiyorum Çukurköy hangi ilin hangi ilçenin köyü yedi senedir hizmet edenler biliyorlar mı Çukurköy Nerede Nerden Gidiliyor?????????????????????????.

Herkesin yollarına iyi kötü korge boru kondu iyi kötü çakıl serildi bakımları yapıldı bizim köyün aşağı kısmına sağdece makineler giriş yaptı sonra dön gerisin sahi bizim Çukurköyü biliyonuz değilmi yedi sene oldu gözlerimiz yollarda kaldı siz hizmet edenler nerdesiniz nerede??????????????????????.

Elimden geldiğince gücüm yettiği kadar köyümün diğer köylerin sorunlarını dile getiriyorum tarafsız adil bir şekilde benim ölümden ve Yaradandan korkum yok veremeyeceğim tek bir hesabım yok ya sizin sizlerin????????????????????.

Çukurköy gurup yolu hiçbir mahalleye hizmet etmeyecek şekilde yön değiştirilmiş bundan haberiniz varmı hiç sanmıyorum köyün nerede olduğunu bilmeyenler değişen güzergahımı bilsinler değilmi????????????????????.

Köyümün insanları susuz mağdur durumda projesi hazır sağdece ihalesi yapılıp hizmete sunulması için gerekli siyasi otoritenin desteği lazım nerdesiniz nerede cevap yedi senedir gelmedi gelmezde değilmi????????????????????.

Hadi beni sevmiyonuz gözünüze çöp gibi batıyorum doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali beni koymayın ben giderim Çukurköyden yeterki köyüme hizmet gelsin hizmet tabiki de yolunu bilip gelmeyi düşünürseniz hiç sanmıyorum.

ADİL OLUN ADİL KİMSENİN MAKAMI MEVKİSİ HALKIN SEÇME HAKKINDAN BÜYÜK DEĞİLDİR.

www.yesilakkus.com Sitemiz Onursal Başkanı Tahsin Akkaya

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile