226 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

AK PARTİ VE MHP’ye GÖNÜL VERMİŞ HEMŞERİLERİNE SESLENDİ

Aktif .

2023 Genel seçimlerine 2 gün kala İçişleri eski Bakanı ve İyi Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim ŞAHİN, katıldığı bir televizyon yayında önemli açıklamalarda bulundu.

SAHADAKİ TEVECCÜH BİZLERİ MEMNUN EDİYOR

İçişleri eski Bakanı ve İyi Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim ŞAHİN, 17 Nisan günü Akçay mevkiinde karşılanması ise başlayan süreci şöyle değerlendirdi; Seçim kampanyası süresince birkaç ili birden fazla ziyaret ettik, programlara katıldık. Henüz gidemediğimiz iki ilçemiz var, onlarda planlandı ve Cuma günü Akkuş ilçemizde ziyaretlerimiz olacak, yine cumartesi günü Gölköy ilçemizde bir miting yaparak süreci sonlandırmış olacağız. Genel saha izlenimleri ile ilgi de konuşan Şahin, saha her gün pozitif yönde değişiyor, yani 10 gün öncesine göre halkımızın bize gösterdiği teveccüh gittikçe artıyor ve seçim tercihini bizden yana kullanacağını çekinmeden söyleyebiliyor.” dedi.

MİLLİ ÜRÜNÜMÜZ FINDIK SAHİPSİZ KALMAYACAK

Fındık konusuna kampanya döneminde sıkça vurgu yapan Şahin, 3 Mayısta Sayın Kılıçdaroğlu’ nun Ordu meydanında açıkladığı fındık taban fiyatını hatırlatarak, 4 dolar kur eşittir TL yani bugün ki rakamlarla 80 TL fiyatı, ayrıca alan bazlı desteklemenin yetersizliğini ifade etti. Arazi destekleme fiyatları 9 senedir aynı yerde duruyor, Türkiye her şeyin fiyatı arttı, değişti ama fındık üreticisine olan destek yerinde saydı. O gün 20 kg fındık fiyatı üzerinden hesaplanarak yapılan arazi destekleme fiyatı bugün yaklaşık 3,5 kg fındık fiyatına tekabül ediyor. O günlerdeki bedelle 400 kg gübre alırken, bugün 22 kg gübre alabiliyor. Hemen her konuya laf yetiştiren iktidar ve onun Ordu temsilcilerin den bugün bu konularda tık ses yok dedi. Yine fındıkla ilgili projelerini anlatan Şahin, devlet marifetiyle Fındık Mahsulleri Ofisi ihdas edilebilir, çünkü fındık milli ürünümüzdür. Taa Kocaeli’nden Trabzon’a kadar üretilen, ülkemize döviz kazandıran dolar getiren en yüksek ihraç ürünümüzdür. Dolayısıyla yüksek katma değerleri işlerin Ordumuzda ve bölgemizde yapılması gerekiyor biz öncüsü olmaya hazırız dedi.

SİYASETİN MATEMATİĞİNİ YAPMALIYIZ

Şuan da yükselen değer açık ve seçik olarak İyi Partidir ve onun kadrolarıdır.28 dönem seçimleri için Ordu’daki listeyi işaret eden Şahin, listemizde her meslek grubundan,deneyimli ve başarılı arkadaşlarımız var; Onur Bey, Çiğdem Hanım, Murat bey, Ebru Hanım ve Feyzanur kardeşimizle tabiri caizse siyasetin yıldız takımı bizde. O halde ne yapılması lazım! olaya parti gözlüğüyle değil Ordu gözlüğüyle bakarsak görünen parti İyi Partidir ve kadrosudur. Bütün vaatlerimizin gerçekleşmesi için güçlü şekilde Ankara’ya gitmek gerekmektedir. Türkiye’nin İYİsi Ordunun birincisi olarak siyasetin ve demokrasinin tarihini yazamaya çok yakınız. Orduda birinci parti olmamız mümkün bu mümkünü olanı tüm Ordulu hemşerilerimle birlikte yapalım. Bu Pazar günü böyle bir fırsat var; Dostlarım, AK Partililer, Mhpliler hepiniz bütün kardeşlerim, canlarım, siyaset gözlüğünden bakmayalım Ordu gözlüğünden bakalım ve Ordu paydasında buluşalım. İyi Partiyi Ordu da birinci parti yapalım, adres pusulanın sağından 3. Sırasında Gök mavisi güneş sarısı İYİye evet demekten geçiyor.

AK PARTİ VE MHP’ye GÖNÜL VERMİŞ HEMŞERİLERİNE SESLENDİ

Ak Partili seçmen kardeşlerime bir dostane mesajım var. Benim bugün İyi Partide olduğum için memnun olmayanlar, üzgün olanlar hatta kırgın olanlar olabilir. Peki, mesela diyerek bugün Ak Partiden aday olsaydım bana kızacak mıydınız, Yok, alkış tutacaktınız ! O halde ben aynıyım, aynı kişiyim sadece partim üzerinden kızgınlık değil, Ordu üzerinden baktığımızda bunu göreceğiz. Aynı şey ülkücü, milliyetçi kardeşlerimize de söylüyorum. Sinan ATEŞ’ lerin katillerinin bulunduğu, Gaffar OKAN’ ın katillerinin Ak Parti listelerinde yer bulunmadığı bir Türkiye mümkündür. Bu uyarılarım tamamen dostanedir, bir siyasi hesabı asla içermemektedir. Benim için baştan da Ordudur, son düşüncemde Ordudur ve ömür boyu da böyle kalacaktır. Ordumuzu seviyoruz, yurdumuzu seviyoruz. Hem Ordumuz için Her Ülkemiz için mümkün olan en İYİ hizmetleri yapmak için gelin canlar gelin dostlar birlikte olalım dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile