296 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

HAMARAT “SEÇMEN KARARINI VERMİŞ, AK PARTİ DİYOR”

Aktif .

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat Altınordu ilçesinde sebze ve meyve hali ile fabrika ve tesisleri ziyaret etti. Hamarat seçim çalışmalarının yanı sıra önümüzdeki dönemde yapılacak hizmetlere ilişkin planlama ve istişarenin de yapıldığını ifade ederek, “Biz sadece seçim çalışması yürütmüyor, ilimize yapılacak yatırım, hizmet ve çalışmaların da planlamasını yapıyoruz. Hemşehrilerimiz ile yaptığımız görüşmede teveccühün giderek artması bizim çalışma azmimizi daha da arttırıyor” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat AK Parti Altınordu İlçe Teşkilatıyla birlikte Altınordu ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Yaş Sebze ve Meyve Hali’nde esnaf ve çalışanlarla bir araya gelen Hamarat seçimlerde destek istedi. Hamarat daha sonra fındık fabrikası, Tekstil fabrikaları, mobilya fabrikası, matbaa, yemek fabrikası ve çeşitli tesisleri ziyaret ederek İş İnsanları ve çalışanlarla bir araya geldi. Günboyu süren ziyaretlerini Altınordu sahilde kurulan seçim çadırında noktayalan Hamarat, ziyaretlerin verimli geçtiğini söyledi.

“Hemşehrilerimiz Hem Dua Ediyor, Hem De AK Parti’ye Destek Veriyor” 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerle ilgili değerlendirmede bulunan Hamarat, “Altınordu ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Meyve-Sebze halimizde yaptığımız istişarenin ardından çeşitli sektörlerde hizmet veren işletmelerimizi ziyaret ettik. Çok verimli bir ziyaret dizi gerçekleştirdik. İlk günden bu yana aralıksız çalışmaya devam ediyoruz.

Yaklaşık 1 aydır sahadayız. İlk gün partimiz ve bizle ilgili şikayetler ve eleştirilerin dozu biraz vardı. Ama dostane ilişkiler olduğunu biliyorduk. Ama biz ilişkiler kurdukça, konuştukça her geçen gün biraz daha seçmenimizin kararı netleşti ve AK Parti’ye destekler arttı. Özellikle hanım kardeşlerimizin çok kararlı olduğunu gördük. Gençlerimizin desteğini gittiğimiz her ilçede alıyoruz. Hatta bu yıl ilk kez oy kullanacak gençlerimiz ilk oyum AK Parti’ye diyerek desteklerini ifade ediyorlar. Hemşehrilerimiz hem dua ediyor, hem de desteklerini ifade ediyor. 14 Mayıs’ta sandık başına gittiklerinde güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımıza ve partimize destek olacaklarını ifade ettiler. Hatta bazı ilçelerimiz kendi aralarında en yüksek oy yarışına bile girdi. Ben seçimlerin şimdiden ülkemiz ve milletimiz adın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile