322 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

ALTINORDU ALTYAPI VE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Aktif .

Başkan Aşkın Tören’in belirlediği hedefler doğrultusunda şehri sokak sokak cadde cadde sağlıklı altyapı ve konforlu üst yapıya kavuşturan Altınordu belediyesi, ilçenin her noktasında planlı altyapı ve yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karşıyaka mahallesinin üç sokağını daha hem sağlıklı altyapıya hem de sıcak asfalta kavuşturdu.

KARŞIYAKA MAHALLESİNDE ÜÇ SOKAK DAHA SİL BAŞTAN YENİLENDİ

Altınordu Belediyesi, Karşıyaka mahallesi 949, 951 ve 2063 No’lu sokakları öncelikle günün ve uzun yılların ihtiyaçlarına cevap verebilecek niteliklerde sağlam ve sağlıklı bir altyapıya kavuşturdu. İlk defa altyapı ile tanışan sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarını da tamamlayan Altınordu ekipleri, bölge sakinlerinin yüzlerini güldürdü.

Yapılan çalışma ve hizmetlerden memnun olduklarını ifade eden Karşıyaka muhtarı Nuri Aşçı ve mahalle sakinleri Başkan Aşkın Tören ve Altınordu Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

BAŞKAN TÖREN “HEMŞEHRİLERİMİZİ HAK ETTİKLERİ HİZMETLER İLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Altınordu’nun dört bir yanını rahat ve konforlu bir ulaşımla buluşturmak için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Aşkın Tören, “Kent merkezimizde önce alt yapıyı tamamlıyor ardından üst yapı çalışmalarına geçiyoruz. Bu bütüncül yaklaşımla hizmetlerimizin kalıcı ve faydalı olmasını sağlıyoruz. Kış mevsiminin bitimi ile hızlı bir şekilde sıcak asfalt çalışmalarımıza kaldığımız yerden start verdik. Altyapı ve ulaşım yatırımlarımız, çalışma takvimimiz doğrultusunda artan bir ivme ile devam edecek. Önceliğimiz Altınordu, gayemiz hemşehrilerimizin rızası ve memnuniyeti. Tamamlanan çalışmalarımız mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.

Hem merkezde hem kırsalda bütün şehir eşit hizmet ilkemizden ayrılmadan Altınordu’lu hemşehrilerimizi hak ettikleri hizmetler ile buluşturmaya, şehrimizi her geçen gün daha da güzelleştirmeye ve modern, yaşanabilir hale getirmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Ordu Haber 52

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile