30 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

GENÇLERİN ŞAHİN ABİSİ

Aktif .

GENÇLERİN ŞAHİN ABİSİ !

İçişleri Eski Bakanı İyi Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin sahada 2023 sandık yarışının en dikkat çeken adayı olarak performansıyla göz dolduruyor. Gittiği her yerde halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Şahin özellikle gençlerin yakın markajında. Gençler tarafından sevgi ve ilgi gören eski Bakan Şahin ise temaslarında “Gençlerin yarına umutla bakabileceği bir Türkiye inşa edeceğiz” mesajını veriyor.

Sohbet havasında gençlerin sorunlarını dinleyen ŞAHİN, “Gençlerimiz 2. Yüzyılın Türkiye’sini inşa etmemizde en büyük destekçilerimiz. Gençlerden gördüğümüz bu yoğun ilgi bunun ispatıdır. Gençler bize güveniyor. Gençlerin güvenlerini boşa çıkarmayacağız.” dedi.

TORPİL SON BULACAK, HAK EDEN HAK ETTİĞİ GÖREVDE OLACAK

Gençler özellikle Eski Bakan Şahin’den istihdam için çalışmalar yapılmasını istedi. Ekonomik anlamda kaygılı gençlere İyi Parti2nin politikalarını anlatan İdris Naim Şahin: “Gençlikleri ellerinden alınan, umutları söndürülen gençlerimiz için çok çalışmamız gerektiğini bir kez daha gördük. Torpilin son bulacağı, hak edenin hak ettiği görevi elde edeceği, başarıların karşılığının alınabileceği yarınlarımıza çok az kaldı. Gençlerimize inancımız tam, ülkemize baharlar onların desteği ile gelecek” diyerek açıklama yaptı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile