528 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

İDRİS NAİM ŞAHİN: "YALANLAR, İFTİRALAR NORMAL OLMUŞ

Aktif .

İYİ Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin, partisinin Ünye İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği bayramlaşma töreninde sert sözlerle iktidara yüklendi. Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, “Yalan, yağcılık, yalakalık, yıkım ve yağmayı getirdiniz. Memleket yağmalandı hala görmüyor muyuz? Yalan ve iftiralar normal olmuş, dün övdükleri adamlardan birisi de benim.

“Bu Memleketi Hep Sevdim”

İYİ Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin, konuşmasında, “Hepinizi en içten duygularla, derin sevgi ve saygı ile kucaklıyorum, selamlıyorum. Bayramınız kutlu olsun. Biz birbirimizin yabancısı değiliz. Buradakiler yabancı olmadığı gibi salonun dışındakiler de yani tüm Ordu da bizim kardeşimiz, bizim dostumuz bizim tanışımız. Ben tüm Ordulu hemşehrilerimi hep sevdim hep de sevmeye devam edeceğim.” Sözleriyle tüm Orduluların bayramını tebrik etti.

“Ordu’nun Gönül Haritasını Yeniden Çizeceğiz”

İyi şeyler yapmak için yeniden yollara koyulduklarını söyleyen Şahin, “İnşallah memleketimiz için yeniden iyi şeyler yapmak için yollara düştük. Durmak nedir bilmeden, yorulmak nedir bilmeden tüm Ordu’nun haritasını, sevgi haritasını, gönül haritasını yeniden çizeceğiz. Daha sonra da mahalle, mahalle tüm bölgeyi karış karış gezerek gönül haritasını, sevgi haritasını İnşallah yeniden çizeceğiz. Bu haritayı çizerken de neyi iyi yapacağımızı hem hükümet düzeyinde hem de belediyeler düzeyinde Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılında yeni bir ruhla bu güzel ülkeyi yeniden inşa edeceğiz. Hani derler ya; ‘Dere yatağına, yiğit otağına dönermiş’ diye. Döndük işte.” dedi.

“Zaman Birlik Olma Zamanıdır”

Konuşmasında birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yapan Şahin, “Gün bölünme, ayrılma, ayrışma günü değildir. Gün birlik olma, gün kardeş olma, gün hizmet etme günüdür. Büyük Atatürk’ün dediği gibi söz konusu memleketse, vatansa gerisi teferruattır. Birileri Ordu edebiyatı yapıyorsa şayet, işin coğrafyasına gelelim, işin matematiğine gelelim. O halde siyasetin matematiğini yapma zamanıdır, o halde zaman sen ben zamanı değil, Ordu zamanıdır. Zaman meydanlarda olma zamanıdır.” dedi.

“Yalanlar ve İftiralar Normal Olmuş”

Eski İçişleri Bakanı Şahin konuşmasında AK Parti’ye de sert eleştirilerde bulunarak, “Siyaset amaç değildir, araçtır. Hizmet için araçtır. Biz 20 sene önce Yoksulluk dedik, yolsuzluk dedik, yasaklar dedik. Ben de dedim. Ama ne yapıldı; AK Partili dostlarım ne yaptı; 5 Y daha getirdiniz. Yalan, yağcılık, yalakalık, yıkım ve yağmayı getirdiniz. Memleket yağmalandı hala görmüyor muyuz? Yalan ve iftiralar normal olmuş, dün övdükleri adamlardan birisi de benim. Beni de utanmadan, sıkılmadan iftira ile yalanla, karalama ile yıpratmaya çalışıyor. Yemezler, yalanın da bir haysiyeti vardır. Bu kadar söylüyorum, kim üzerine alınırsa alınsın, İdris Naim Şahin’in memleket sevgisini, bayrak sevgisini, vatan sevgisini sorgulayacak kişi anasından doğmamıştır. Yok öyle, yok öyle, öyle yağma yok. ‘ufak at da civcivler yesin’ derler.” ifadelerini kullandı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile