125 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

GÖZ BOYAMANIN SONUCU BU OLSA GEREK.

Aktif .

02/09/2022 de başlanıp 11 ay gibi kısa bir sürede on kilometresi yapılan hali hazırda 17 kilometre daha yapılması gereken ÜÇÜNÇÜ GURUP yolunda son durum aşağıda görmüş olduğu gibidir.

2008 yılı itibariyle yedi köy(Ketendere, Gedikli, Çukurköy, Çavdar, Meyvalı, Ceyhanlı, Külekçili) muhtarlarının başlatmış olduğu yolumuz asfalt yapılsın uğraşına 2019 yılı itibariyle ile dernekler gözetiminde ve kanaat önderleri içinde olmak kaydıyla kurulmuş olan Akkuş Dere Köyleri Çalışma Gurubu olarak beş bin imzalı bir kampanya dilekçeler ile yolumuzun yapılması talebi ardı arkası bitmeyecek bir şekilde baskı oluşturulmuştur.

Bunun akabinde Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından 02/09/2022 başlanıp yaklaşık olarak on kilometrelik bir kısım soğuk satı asfalt ile kaplanmıştır. Onca rica ve uğraşlara rağmen virajlar kalkmamış yolun başlangıç kısmındaki ızgaranın orası yapılmamış kış ayından çıkar çıkmaz yağan yoğun yağmurların gelip geçen araçların özeliklede kamyonların sayesinde yolun hali perişan halde olup insanlar resmen keşke eski hali kalsaydı arabalarımız perişan oldu diyerek isyan edip her önüne gelen insan önce muhtarlara sonra bu işte kimler vesile olup imza topladıysa hesap sorar hale gelmiş durumdalar.

Yapılan son görüşmeler neticesinde Büyükşehir Belediyesi Bölge Şefi Selahattin Mut bey yolun durumundan haberdar olduklarını önümüzdeki günlerde mutlaka yapılacağını beyan etmiştir.

Yeşil Akkuş Haber.

www.yesilakkus.com 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile