177 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

HAMARAT, “KARADENİZ’DE BULUNAN DOĞALGAZ TARIMA DA KATKI SUNACAK

Aktif .

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat Karadeniz’de bulunan doğalgazın sadece enerji ihtiyacını karşılamayacağını belirterek, “Gübrenin ham maddesi olan üre doğalgazdan üretildiği için aynı zamanda tarımda da maliyeti düşürecek. Bu da bölgemiz üreticileri için sevindirici gelişme” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat seçim çalışmalarını Ünye ilçesi ile sürdürdü. Ünye’de başta Kaymakam Ayhan Işık olmak üzere kurumları ziyaret eden Hamarat çalışanlara kolaylıklar diledi. Beraberinde Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ve partililerle birlikte odaları da ziyaret eden Hamarat, Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası ve Ünye Ziraat Odası yönetimiyle bir araya geldi.

SARIKAHRAMAN TALEPLERİNİ İLETTİ

Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman Hamarat’a çıktığı yolda başarılar dileyerek üreticilerin taleplerini iletti. Sarıkahraman, “2023 genel seçimlerinin ülkemize, ilimize ve Ünyemize hayırlar getirmesini diliyorum. Çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum. Fındık üreticisi olan bölgemizde gübre fiyatlarının yüksek olması üreticilerimiz için bir sorun. Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz. Ayrıca ÇKS başvurularının Ziraat Odalarından evrak almadan e-devlet üzerinden yapılması odalarımızı sıkıntıya soktu. Bu konuda da desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

BAŞKAN TAVLI, “YERLİ DOĞALGAZ, TARIMA DA KATKI SUNACAK”

Türkiye’nin yerli ve milli ürünlerinin giderek artmasıyla dışa bağımlılığın azaltacağına dikkat çeken Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ziraat Odası Başkanımız gübre konusunda maliyetlerden bahsetti. Filyos’ta Karadeniz’den çıkan gazın dönüşümü yapılmaya başlandı. Allah’ın izni ile Mayıs ayından itibaren mutfaklarda kullanmaya başlayacağız. Doğalgaz ile birlikte gübrenin ham maddesi olan üre üretimi de yapılacak ve bu da bölgemizin gübre ihtiyacına önemli katkılar sunacak. Bu vesile ile bu çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

HAMARAT, “DOĞALGAZ GÜBRE MALİYETLERİNİ DE DÜŞÜRECEK”

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat ise “Diyaloga açık, pozitif enerji dolu ve çalışmalarını takdir ettiğimiz oda başkanımız ile 14 Mayıs’tan sonra da birlikte çalışacağız. Türkiye’nin istikrarı devam ettiğinde Osman Başkanımızın dile getirdiği konuları da birlikte çözmeye çalışacağız. Ayrıca gübrenin ana maddesi üre doğalgazdan üretiliği için tarımda da dışa bağımlılık azalacaktır. Böylelikle maliyetin de azalmasıyla büyük atılımlar olacaktır. Hem mutfağımızda kullandığımız doğalgaz hem de fındıkta kullandığımız gübre maliyetleri azalacak. Bazıları doğalgaz çalışmalarına inanmasa da Türkiye’nin Dünya’nın gözü önünde yaptığı başarısızdır” dedi.

Ziyaretler kapsamında Çınarlık ve Kaledere Muhtarlıkları da ziyaret edilirken ziyaret sonunda yapılan değerlendirmelerde vatandaşların teveccühünün AK Partiye giderek arttığına dikkat çekildi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile