150 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Başkan Demirci Emniyet Mensuplarını Unutmadı

Aktif .

Akkuş’ta, Türk Polis Teşkilatı'nın 117’nci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle iftar programı düzenlendi.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Polis Haftası münasebetiyle düzenlenen iftar programında emniyet mensuplarıyla bir araya gelerek Türk Polis Teşkilatı’nın 177’inci kuruluş yıl dönümü kutlandı. Kerti Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Akkuş İlçe Kaymakamı Emrah Aslan, emniyet mensupları ve aileleri katıldı.

“Polisin Olduğu Her Yerde Huzur ve Güven Vardır”

İftar öncesi İlçe Kaymakamı Emrah Aslan ile birlikte masaları tek tek gezen Başkan Demirci, emniyet mensuplarına görevlerinde başlarılar dileyip hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu. Polisin olduğu her yerde huzur ve güven olduğunu belirten Başkan Demirci, iftar öncesi yaptığı konuşmada, “Polisimiz toplumun güvenliği ve huzuru adına vazgeçilmez bir unsurumuzdur. Kurulduğu günden itibaren ülkemizin huzur ve güvenliği için olağanüstü gayretler sergileyen polis teşkilatımız 177 yıldır milletimizin huzurunun ve güveninin teminatı olmaya devam ediyor. Suç ve suçlularla daha etkin mücadelenin gerçekleştirilebilmesi için zaman mefhumu gözetmeksizin çalışan emniyet mensuplarımız halkımızın huzuru ve güvenliği için 7/24 görev yaparak vazifesini büyük fedakârlıklarla gerçekleştirmektedir. Ben hepinize düzenlemiş olduğumuz programa katıldığınız için teşekkür ediyor, teşkilatımızın tüm çalışanlarına aileleri ile birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler diliyorum” dedi.

İlçe Kaymakamı Emrah Aslan ise Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177'nci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen programda emniyet mensuplarıyla bir araya gelmekten dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, “Emniyet Teşkilatı mensuplarımızın 10 Nisan Polis Haftasını kutluyor, vatan, millet ve bayrağı uğruna canlarını feda ederek görevi başında şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile