251 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

ORDUMUZA HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN.

Aktif .

İki elin parmaklarından daha az vatan sevdalısı insanın cesaret edip gövdelerini taşın altına koymuş oldukları Anadolu Ordu Dernekler Federasyonu açılış töreni Görkemli bir şekilde Keçiören Neşet Ertaş Kültür Merkezinde yapıldı.

Mehmet DUMAN (Federasyon Genel Başkanı Ramazan YILDIZOĞLU (Genel Başkan Yardımcısı) Mehmet EKİZ (Genel Başkan Yardımcısı) Kenan ELMA (Başkan Vekili) Hüsnü SAĞLAM (SAYMAN) dan oluşan ekip bugün Ordu insanın göğsünü kabartaçak bir açılışa imza atmışlardır.

Açılışa birbirinden değerli ORDULU siyaset adamı bürokrat iş adamları sivil toplum örgütleri başkanları ve yirmi ilçeden gelen ORDULU halkımız iştirak etmiştir.

Kurucu başkan Mehmet Duman bey yaptığı konuşmada siyasilerin ve bürokrasinin değil halkın yanında olan onlara hizmet eden bir üst catı Olaçaklarını üzerine basa basa dile getirmiştir.

Bizlerde www.yesilakkus.com Site Yönetimi ve Ailesi Olarak Yapılan Açılışa Katılarak Wep Masterımız Site Kurucularından Derviş Halil Kaya beyinde bizzat selamını iletip çalışmalarında başarı dileklerimizi sunarak proğramdan ayrıldık.

www.yesilakkus.com Site Yönetimi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile