46 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Bizde Hiçmi Suc Yok

Aktif .

Sevgili Dostlar eğer yanlış bilmiyorsam İlçemiz adına kurulan ilk dernek Ankara'da ki Derneğimizdir sonra Zonguldak'ta daha sonra Samsunda ve İstanbul da kurulmuş devamı gelmiş bu günlere kadar köy ve ilçe derneği adında bayağı hatrı sayılır Derneğimiz olmuştur.

Derneklerimizin yüzde doksan dokuzu toplumun ileri gelen kanaat önderleri tarafından insanlarımız cenazede düğünde davette nasıl bir arada oluyorsalar birbirlerini daha yakın tanısınlar çol çocuk kaynaşsın insani ve komşuluk ilişkileri memleketcilik artsın güçlü bir hizmet etme ve alma isteme yapısı olsun diye düşünülüp kurulmuştur.

Bazı insanlar çok daha büyük düşünüp dernekleri ilçe fedarasyonuna onun üst yapısı olan il fedarsyonlarına cevirmeyi başarmışlardır.

Sevgili Dostlar şimdi gelelim asıl konuya kurulmuş olan derneklerimiz gerçek anlamda güç sahibimidir.

Toplumdaki yerleri değerleri ne kadardır.

Köy derneği olan derneklerimizin üye sayıları köy nüfusunun dörtte biri kadar ançaktır.

Tüm köy halkı derneklerine üye olup sahip çıksa hizmet isterken beklerken yorum yaparken hakları olup öyle isteme ve konuşma şansları olsa iyi olmaz mı.

İlçe derneği diye kurulan derneklerin Bir çoğunda belirli köyler var diğer köylerden üye yoktur ilçemiz adına iyi kötü hizmet alırız diye düşünüp kurulmuş olması ancak hiçbir şekilde hizmet alınamaması da Traji Komik bir durum diye düşünüyorum en çok üzüntüm köyçülük yapılmış başkanlık MEVKİ adeta gövde gösterisi yapılan yer olmuştur.

Acaba diyorum bizler iki siyasetci görünce onlarla yan yana resim çekininçe hizmet aldık herşey tamam mı sanıyoruz.

Belkide desinler diye yapılan toplantılara köylere ilçeye bir siyasetci gelince ne demek bu namus sözümüz olsun önceliğimiz yollarınız suyunuz okulunuz elektriğiniz Hastahaneniz Olaçak tabikide biz iktidarız biz yapmayacağız da kim yapaçak diyenlere yıllar boyunca safca inanmış hatta kandırılmış olmayalım.

Ağzı laf yapan bürokrat siyasetiçi onlara şakşak yapıp iki yemeyi içmeyi birkaç resim çekinip paylaşmayı alınan paketleri birşey sanıp aldanmayalım.

Akkuş'un ileri gelen kanaat önderleri reklam değilde hizmet almak dua almak için öne geçtiği gün ilçe köy dernekleri birlik oldukları gün insanları derneklere kayıtsız şartsız üye oldukları gün her derneğin mülkiyeti olduğu gün geleceğin teminatı okuyan gençlere burs verildiği gün senlik benlik olmadığı gün çok güzel işler Olaçaktır.

Helekide hizmet alamadığımız gün meclise klasörler halinde imzalar heyetler gelenler gidenler eylemler olduğu gün işte birlikte başarmış oluruz işte o zaman AKKUŞ'LU Oluruz yoksa bizi hep kandırmaya devam ederler.

HER GELEN EKSİĞİMİZİ DEĞİL ANAMIZIN HATRINI SORAR GİDER.

www.yesilakkus.com Sitemiz Onursal Başkanı Tahsin Akkaya

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile