405 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Hollanda'dan Gurur verici Haber

Aktif .

Sevgili Akkuşlu ve Sitemiz dostları, Hollanda'da Akkuşlu Kemal Parlamış büyüğümüzün oğlu Orhan Parlamış kardeşimiz,Görev yaptığı Kendi iş yerinin ismini Hollanda'daki Roosendall şehrindeki Roosendall Stadyomuna Atik adını verdiler. Ve Roosendall stadyomunda hissedar oldular. Atik is yerlerinin adı oluyor.

Orhan Parlamış kardesimiz Finans, hukuk ve yazanhanenin idaresi bölümünde görev yapıyor. Bu güzel başarıya imza atan Orhan Parlamış kardesimizi ve hissadarlarını tebrik ediyoruz, başarılar diliyoruz.

Ayrıca Orhan Parlamış Sitemiz Kurucularından Derviş Kaya'nın yiğeni oluyor.

www.yesilakkus.com Site Yönetim

Akkuş Medya Gurup

Derviş Kaya

Tahsin Akkaya 

 

Atik.nl Basın Açıklaması

Atik Uitzendbureau, adını Roosendaal stadyumuna bağlıyor: ATİK Stadyumu!

Basın açıklaması Roosendaal 5 Ekim 2021

Roosendaal'daki Borchwerf 4'te bulunan stadyum, 1 Ekim 2021'den itibaren yeni bir isme sahip olacak. Stadyum ve ATİK Uitzendbureau altı yıllık sözleşme imzaladı. ATİK Uitzendbureau'nun adı stadyuma bağlanacak ve yeni stadyum adıyla sonuçlanacak: ATİK Stadion.

Taahhüt, stadyumun adının çok ötesine geçiyor. Bu yeni taahhüt sayesinde ATİK Uitzendbureau toplumsal ve sosyal misyonunu daha da yerine getirebilir. ATİK Genel Müdürü İlyas-Etik: 'ATİK-Uitzendbureau, sosyal bağlılık temelinde, hepsi toplumda sağlıklı bir konuma sahip, memnun ve hayati çalışanlar ve işverenler için çaba göstermektedir. Spor, eğitim ve sosyal katkı üç anahtar kelimedir. ATİK Uitzendbureau, stadyumla olan bağlantısı sayesinde bölgede bu etkenlere katkıda bulunmak istiyor.

ATİK Uitzendbureau'nun stadyumla bağlantısı yeni değildi, çünkü zaten stadyumun hissedarıydılar. Ancak isim bağlantısı aracılığıyla ATİK Uitzendbureau, bölgede iş ve sosyal düzeyde daha büyük bir etki yaratmaya çalışmaktadır.

ATİK stadyumunun içinde ve çevresinde her şey tam anlamıyla geliştiriliyor. ATİK stadyumunun bitişiğindeki Stadsoevers alanı tam anlamıyla geliştirme aşamasındadır. Ancak ATİK stadyumunda da birçok gelişme var. Spor, kültür, toplum ve iş dünyası arasında benzersiz bir bağ oluşturulmuştur. ATİK stadyumu eğitim için (CIOS ZuidWest en Fontys Sporthogeschool), spor için (SSNB, RBC, Boxing Company ve Penders en TIC futbol okulları), kültür için (Pim Aarden Music) ve varışla birlikte yemek için yeni ana üs haline geldi. De Narrow Pipe ve Brasserie de Catacombe. ATİK stadyumu ayrıca (kurumsal) etkinlikler, kurslar, toplantılar ve diğer (spor) faaliyetler için her türlü imkanı sunmaktadır.

Stadyumun genel müdürü Rick Mijnsbergen, işbirliği ve stadyumun yeni ismi konusunda çok heyecanlı: 'ATIK Uitzendbureau, ortak hırs ve sosyal hedefler açısından ideal bir ortaktır. ATİK Uitzendbureau ile birlikte stadın ve bölgenin daha da gelişmesi için adımlar atıyoruz."

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile