135 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

AKKUŞ HALKININ HASTAHANE ULAŞIMI İÇİN ACİL ÇÖZÜME İHTİYACI VAR.

Aktif .

Sevgili dostlar ilçemiz fabrika boğazının üst tarafına yolun sol tarafına yapılan yeni devlet hastanesi geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlamıştı.

Akkuş merkezde oturan arabası olmayan insanlarımız yol boyu yürüyerek 1.5 kilometre uzaklıktaki hastaneye gitmeye çalışıyorlar yada terminalden taksi çağırıp 15 ile 20 lira arasında bir ücret ödeyerek muayene olmaya gidiyorlar bu vermiş oldukları ücret sağdece gidiş için.

İşi biten hemşerilerimiz ya yürüyerek geri dönmeye çalıyorlar yada gene taksi çağırıp gene 15 ile 20 lira arasında değişen fiyatlarla geri geliyorlar Ünye Akkuş Arası 68 kilometre yolun minibüs fiyat 21 lira iken insanlarımıza yazık olmuyormu bizim insanlarımız kerizmi de bu kadar parayı boşa veriyorlar.

Şimdi bu konunun muhtaplarına sormak istiyorum hangi merci veya makam olmasının hiçbir önemi yoktur lütfen bir bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim bu böyle daha ne kadar devam edecek hastahanenin oraya uygun taşıma sistemi ne zaman başlayacak ve her hangi bir kazaya sebebiyet verilmemesi için ne zaman üst geçit yapılacak.

Bu konuyla ilgili olarak KİMLER MUHATAP İSE CEVAP VERİRSELER AKKUŞ HALKI ADINA ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

www.yesikakkus.com

Akkuş Medya Gurup.

Tahsin Akkaya.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile