109 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

DÖGEP faaliyeti Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri tarafından yapıldı.

Aktif .

Akkuş Anadolu İmam Hatip Lisesi Mayıs 2021 ayı DÖGEP faaliyeti Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri tarafından yapıldı. Akkuş Anadolu İmam Hatip Lisesi Mayıs 2021 ayı DÖGEP faaliyeti Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri tarafından yapıldı.

Mayıs 2021 ayı DÖGEP gelişim planı kapsamında çalışmamız ''Öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetlerinin keşfedilmesi, etkili rehberlik ve doğru yönlendirme.'' olarak belirlenmişti. Bu konu bağlamında ilçemiz öğrencilerinin beklenen en ideal başarıya ulaşabilmeleri, onların potansiyel değerlerinin keşfedilmesi ve bu yetenekleri doğrultusunda doğru bir şekilde yönlendirilmeleri (Okul içi ve dışında öğrencilerin gerçekleştirdiği etkinlik, yarışma, sportif etkinlikler ile derslerde göstermiş oldukları başarı durumları, öğretmenlerin öğrencilerle ilgili gözlemleri, rehberlikle ilgili test anket ve envanterlerin sonuçlarına ulaşarak mesleki anlamda onlara nasıl rehberlik edileceği) konusunda görüş ve önerilerin belirtildiği toplantı başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Toplantı Akkuş Anadolu İmam Hatip Lisesi DKAB Öğretmeni Eylem Sema KAPTAN tarafından yönetilmiştir. DÖGEP toplantımız 07.05.2021 tarihinde saat 21.00'de pandemi sebebiyle, daha güvenli olması açısından Zoom platformu üzerinden gerçekleştirildi. Toplantımıza Damyeri Ortaokulu'ndan Burcu KURAL, Kızılelma Ortaokulu'ndan Esma Beyza GÖRDEBİL, Çayıralan Yazıkıyısı Şehit Kemal Bide Ortaokulu'ndan Esra DUMAN, Ahmet Cürebal İHO'dan Fatma ŞEREMET, Salman Ortaokulu'ndan Fazlı CENİKLİOĞLU, Akkuş Anadolu Lisesi'nden Mukaddes ÇALIŞ ve Akpınar Ortaokulu'ndan Cemalettin YAĞLI katılmıştır.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile