146 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

CENAZE HABERLERİ DUYMAK İSTEMİYORUM

Aktif .

Günümüz Türkiyesi'nde,her gün onlarla,yirmilerle,elllilerle cenaze haberleri ile uyanıyoruz.Bir garip oldu Türkiyem...Avrupa ülkelerinde,bir devlet yetkilisi katlediliğin de ;ya bakanı istifa eder ya da sayı az fazla olunca hükümet istifa eder..Bizim gibi müslüman ülkelerde,insanın değeri mi yok? İnsan kanı üzerinden siyaset yapan,insan ölümlerini çok mu seviyor anlamış değilim...

Ateş düşdüğü yeri yakar-mış,yarın da çevremden iki cenaze var,ama ölümlerinde,sahtekarların üçkağıtçıların parmağı yok..Ecel ölümleri ile bizleri terk ettiler.

Akkuşluyum,Akkuşlu olmaktan da gurur duymuşumdur halende duyarım.Akkuşumuzun bir müftüsü vardı.Adı ;Nuri Ünlü idi.Nuri Hocamızı yaklaşık,iki yıl önce kaybettik.Akkuş halkına bir zararı olmadı,herkese elinden geldiğince yararı olurdu.Nuri hocanın ,birbirinden kalite iki oğlu;elektrik mühendisi,Lütfi,inşaat mühendisi Eyyüp Ünlü oğulları vardı.İkiside Ünye'de iş adamı..

Bu gece bir kahvehane köşesinde otururken,elektrik mühendisi arkadaşımın 24 yaşlarındaki oğlu ,FATİH, işyeri önünde kalp krizi geçirerek 

hayata elveda dediğini öğrendim.Fatih öğrencimizdi,inanamadım,babası Lütfi ve amcası Eyyüp'ü aradım teyit ettiler ve üzüldüm,,,,

Üzüntüm yetmez iken bir telefon yine gelmez mi,kara haberler tez duyulurmuş,kara haberlere lanet..

Kendim Ünye de otururum bürokraside,siyasette,esnaf ve sanatkarlıkta öğretmenlikte uzun uğraşılarım oldu,ama gidip de öğretmenevinde pek oturmam,Ünye Akkuşlular derneğinde geçer boş zamanlarım..

Bir zamanlar derneğimiz yönetim kurulu üyesi olan,astsubay,Muammer Öztiryaki,Akkuşumuzun ,Kuzköy beldesinde çalışırken,beldemizden Topal Kadir adlı abimizin kızı ile evlenir(son cümlem duyum)Hanım kardeşimizin adı,Perihan..Perihan hanım uzun süredir,kansere yenik düştü, bu gece kaybettiğim ikinci yakınım olunca böyle yazma gereği duydum.

Elektrik mühendisi LÜTFİ Ünlü nün oğlu;Fatih in cenazesi 21.12.2016 günü, öğle namazına mütakiben Ünye Büyük Camii'de namazı kılındıktan sonra Tekkiraz Beldesi Sırma Köyünde toprağa verilecektir.

Emekli Astsubay Muhammer Öztiryaki'nin eşinin cenazesi ise yarın sabah 08:00'de Muhammer Öztiryaki'nin memleketi Amasya/Gümüşhacı köyüne götürülecektir. 

Ben iki cenaze taraftarlarına da başsağlığı diliyorum, iki cenazemizin de ışıklar içinde uyumasını diliyorum...

KADİR GÜL 

EMEKLİ ÖĞRETMEN

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile