"ÜNYE'NİN BİRLİĞİNİ, ORDU'NUN BÜTÜNLÜĞÜNÜ KİMSE BÖLEMEZ"

Aktif .

İçişleri eski Bakanı ve İYİ Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin, partisinin düzenlediği “Büyük Ünye Mitingi’nde hemşehrilerine seslendi. Şahin, “Ordu olarak bir bütünüz ve birlik içerisindeyiz. Kıskananlar varsa kıskanmasınlar yoksa çatlarlar tavsiyemiz budur. Ünye’nin birliğini, Fatsa’nın dirliğini ve Ordu’nun bütünlüğünü kimse bölemez parçalayamaz.” dedi.

“Ünye OSB Yılan Hikayesine Döndürüldü”

Hemşehrilerinin sevgi gösterisi altında kürsüye gelen İçişleri Eski Bakanı ve İYİ Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin konuşmasında yerel konulara değindi. Şahin, “Ünye de sayın başkan Arpacıoğlu zamanında birlikte yarısını çözdüğümüz yarısı 10 yıldır bekleyen tabakhane yolu var. O yol da Ünye’mizin trafiğini rahatlatacak Ünye’nin ticaretine artı değer kazandıracak, yeni bir açılım, yeni bir rahatlık sağlayacak tabakhane yolunu da İnşallah 2 yıl içinde tamamlayacağız. Ünye-Niksar yolu ve İkizce yolu var, Köylerimizin bakımsız yolları var. Şimdi gelelim inşallah organize sanayi bölgesine, Ünye OSB, yılan hikayesine döndürüldü ama o yılanı da deliğinden çıkarıp yoluna koyacak biziz inşallah. Organize Sanayi Bölgesi bizimle kaldığı yerden devam edecek.” diye konuştu.

“Ünye’nin Birliğini, Ordu’nun Bütünlüğünü Kimse Bölemez”

Ordu’nun bir bütün olduğunu, Ünye’nin birlik ve beraberlik içinde olduğunu fakat bunları parçalamak isteyenlerin olduğunu söyleyen Şahin, “Biz büyük ve bütün Ordu’nun oluşması için buradayız. Bu çınar bize diyor ki benim köküm olmazsa hiç bir şey olmaz. Benim gövdem ve dallarım olmazsa hiçbir şey olmaz. İşte biz ayrılamayız. Ordu olarak bir bütünüz ve birlik içerisindeyiz. Kıskananlar varsa kıskanmasınlar yoksa çatlarlar tavsiyemiz budur. Ünye’nin birliğini, Ordu’nun bütünlüğünü kimse bölemez parçalayamaz.” dedi.

Ünye mitinginde Fatsa’nın acilen çevre yoluna ihtiyacı olduğunu söyleyen İdris Naim Şahin, “Fatsa’nın bir çevre yolu sıkıntısı olduğunu sağır sultan bile duydu evellah geçişte yaptığımız gibi bu sorunu da biz çözeceğiz, bu yol Ünye Çevre yolunun devamıdır ve ihtiyacıdır.” dedi.

“Doktor Sıkıntısını Biz Çözeceğiz"

Ünye’nin güzel bir hastanesi olduğunu fakat ülke genelinde olduğu gibi doktor sıkıntısı yaşandığını belirten Şahin, “Maalesef insanlar aradığımız sağlık hizmetlerini alamıyorlar ‘nereye giderlerse gitsinler, defolup gitsinler’ diyen bir anlayışça artık siz şöyle buyurun istirahat buyurun diyeceğiz. Ey doktorlarımız bırakın Almanya’yı bırakın İngiltere’yi gelin şu güzel ülkemize deme vakti geldi inşallah. Bunu hep birlikte diyeceğiz. Hep birlikte başaracağız. Hem Ünye’deki hem Türkiye’deki doktor sıkıntısını biz çözeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Eski Bakan İdris Naim Şahin, konuşmasının sonlarına doğru iktidarı eleştirerek, hemşehrilerinden Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’na ve İYİ Parti’ye destek istedi.