HAMARAT, “MİLLETİMİZ YIKIM SİYASETİNİ TARİHE GÖMECEK

Aktif .

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat Çaybaşı ve Çamaş ilçelerini ziyaret etti. İlküvez Mahallesi’nde miting yapan Hamarat, Çamaş İlçesi’nde muhtarlarla buluştu. Hamarat, 14 Mayıs seçimlerini işaret ederek, “AK Parti 20 yılda hem hizmet yaptı, hem de Türkiye’nin önündeki engelleri kaldırdı. Şimdi Türkiye Yüzyılı başlıyor. Bu da daha çok hizmet demek. Milletimiz 14 Mayıs’ta yıkım siyasetini tarihe gömecektir” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat Çaybaşı’nın İlküvez mahallesinde esnafları ziyaret etti. Vatandaşlarla da kucaklaşan Hamarat, 14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.

“20 YILDA HEM SAYISIZ HİZMET YAPTIK HEM DE TÜRKİYE’NİN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRDIK”

Hamarat hava muhalefeti nedeniyle ertelediği açık hava mitingini yoğun katılım olması nedeniyle yağmur altında gerçekleştirdi. İlküvez meydanında coşkulu kalabalığa seslenen Hamarat, “Bizi coşku ve muhabbetle karşılayan İlküvezli hemşehrilerime ve çeve mahallelerden gelen hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İlküvez mahallemiz her zaman AK Partimizin ve Sn. Cumhurbaşkanımızın yanında olmuştur. Biz de milletimizden aldığımız güçle Çaybaşı ilçemize ve İlküvez Mahallemizde halkımızın hizmetkarı olduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hem ilçemizde hem de ülkemizde 20 yılda sayısız hizmet yaptık. Hizmet yaparken Türkiye’nin önünde bulunan engelleri de bir bir aştık. Şimdi Türkiye Yüzyılı başlıyor. İnanınıyorum ki İlküvezli ve Çaybaşılı hemşehrilerim Türkiye Yüzyılı eşinde Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize 14 Mayıs’ta en yüksek desteği verecektir. Türkiye Dünya’nın sayılı ülkeleri arasında yerini alacaktır” dedi.

Hamarat İlküvez’deki mitingin ardından Çamaş İlçesi’ne geçti. Burada bir dizi ziyaretler gerçekleştiren, esnaf ve halkla buluşan Hamarat daha sonra Muhtarlar ve STK’larl bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını dinleyen Hamarat çözüm önerileriyle ilgili istişarede bulundu.

“%60 İLE CUMHURBAŞKANIMIZI SEÇECEĞİZ ve YIKIM SİYASETİ TARİHE GÖMÜLÜR”

Hamarat, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekerek, “Tam bağımsız Türkiye hayallerimizin, kendi işini kendi gören hatta başkalarına da yardım eden, bölgesine liderlik eden hatta dünyaya liderlik eden bir ülke olma yolundaki yürüyüşümüz ya devam edecek ya da eski Türkiye’de yaşananlara döneceğiz. Eminim ki toplumumuz kararını vermiş durumda.

Mevcut kalkınma hamlelerimizin devam etmesi noktasında Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında hem AK Parti olarak hem Cumhur ittifakı olarak hep beraber dimdik duruyoruz. Dualarımızla oylarımızla inşallah %60 ile Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Böyle bir sonuçla sandık açıldığında şundan emin olun Türkiye'deki siyaset yeniden formatlanır. Artık yıkım siyaseti tarihe gömülür. Ya bizden daha çok çalışmayı ve milletle ilgilenmeye devam ederler, ya da Türkiye’yi kalkındırma projeleri hazırlarlar” dedi.

Hamarat ilçede bulunan tekstik firmalarını ve yöresel ürünler satış noktasını da ziyare ederek bilgi aldı. İstihdama yönelik hamlelerin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini belirten Hamarat “15 Mayıs sabahı Türkiye yeni bir döneme başlayacak” dedi.