HAMARAT’TAN GÖLKÖY’DE COŞKULU MİTİNG

Aktif .

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat Gölköy ilçesinde miting yaptı. Coşkulu kalabalığa seslenen Hamarat, “14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye vereceğiniz her oy Türkiye’nin ikinci yüzyıla daha güçlü başlamasına katkı sunacak” dedi.

 

Gittiği her ilçede sevgi seli ile karşılanan AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat Gölköy’de miting, Gürgentepe’de muhtarlarla istişare toplantısı yaptı. Hamarat 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere dikkat çekerek Türkiye’nin kazanımlarının sürmesi için verilecek her oyun önemli olduğuna dikkat çekti.

GÖLKÖY’DE ESNAF ZİYARETİ VE MİTİNG

Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat Gölköy ilçesi’nde mahalle ziyaretlerini Damarlı ile sürdürdü. Hamarat Damarlı Mahallesi esnafını ziyaret ederken vatandaşlardan da destek istedi. Hamarat, “Biz eser siyaseti, hizmet siyaseti yaparken birileri ise yıkma, yok etme peşinde. Milletimiz görüyor, duyuyor ve 14 Mayıs'ta sandıkta gönlü hizmet aşkı ile yanan milletin efendisi değil hizmetkârı olacak kadroları seçecektir. Doğru zaman, doğru adam ile yola devam” dedi.

COŞKULU KALABALIK HAMARAT’I BAĞRINA BASTI

Gölköy’ün Güzelyurt Mahallesi’nde düzenlene mitingte konuşan Milletvekili Adayı Hamarat, “Milletimizin desteğiyle Türkiye’nin her yerinde teşkilatı olan bir partiyiz. Türkiye’nin bütünlüğünün teminatıyız. Türkiye’nin tamamını kucaklayamayanlar AK Parti’nin bu gönül politikasını çekemeyenler, Türkiye için güzel hayal kuramayanlar, tek tek bu işi başaramayanlar bir araya gelmişler hep beraber yıkım projesi yapmışlar AK Parti’yi yıkacaklarmış. Milletimiz buna fırsat verirmi? Tabi ki vermez. AK Parti’nin 20 yılda yaptığı hizmetler ortada. Biz milletimize hizmet üretmek için gece gündüz çalışırken onlar ise yıkım peşinde. Ama milletimiz 14 Mayıs’ta sandıkta bunlara en güzel cevabı Cumhurbaşkanımıza destek vererek gösterecektir. Milletimiz sandıkta Türkiye’yi güzel yönetecek takıma oy verecek” dedi.

GÜRGENTEPE’DE İSTİŞARE TOPLANTISI

Hamarat daha sonra Gürgentepe ilçesini ziyaret etti. Burada Muhtarlar ve STK’larla toplantı yapan Hamarat yapılan ve planlanan çalışmalara yönelik istişarede bulundu. Hamarat, “Muhtarlarımız bizim en yakın mesai arkadaşlarımız. Bu nedenle şehrimize yapılacak tüm yatırımlarda birlikte istişare ederek planlayarak hayata geçireceğiz. Seçime son hafta kaldı. Bu son hafta seçimin kaderini etkileyen hafta. Kararsız olanların son kararını vereceği bu haftayı iyi değerlendireceğiz. Bizim duruşumuz belli. Milletimiz 20 yıldır güvenerek, inanarak oy veriyor. Bu seçimde de milletimiz kararını verecek ve Türkiye’nin ikinci yüzyılında hizmetlere devam diyecek” diye konuştu.

Hamarat Gölköy’ün Kozören Mahallesi’nde vatandaşlarla da bir araya geldi. Altınordu ilçesinde programlarını sürdüren Hamarat, Ordu Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti. Hamarat AK Parti Ordu Kadın ve Gençlik Kolları tarafından sahilde kurulan “Çay bizden, muhabbet sizden” çadırını ziyaret ederek gençlerle bir araya gedi.