ORDU GİRESUN HAVALİMANI HAK ETTİĞİ SEFER SAYILARINA KAVUŞACAK

Aktif .

HAVALİMANINA ULAŞIMDA RAYLI SİSTEM KONFORU

“BUNU DA çözerse O ÇÖZER” diyor Ordulular. 2023 Sandık yarışının sahadaki en güvenilen ismi İçişleri Eski Bakanı İyi Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin. Ordu Giresun Havalimanı için talep ısrar takip becerisi ve memleket sevdasıyla bugün Ordu’da Hava Yolu Ulaşımın sağlanmasında en büyük pay onun. Olmayan Havalimanı’ndan bilet aldı ve o bileti yaktırmadı. Havalimanı yapıldı yapılmasına ama sorunları bitmedi. Özellikle Trabzon lobisine karşı Ordu Siyaseti zayıf kalınca sefer sayıları azaldı. Sisli havalarda yaşanan teknik problem bir türlü çözülemedi.

“BU SORUNU DA BİZ ÇÖZECEĞİZ”

Eski Bakan İyi parti Milletvekili adayı İdris Naim Şahin de havalimanında yaşanan sorunların basit çözümleri olduğunu vurguladı ve “Belli ki 10 yıldır beni bekliyormuş veya bizi bekliyormuş. Bu konu” dedi.

Şahin: “Maalesef mevcut yönetim ve o yönetimin içinde bulunan siyasetçiler ve diğer yöneticiler. Bu basit konuları yani sisli havada uçakların inememesi konusuna yönelik teknik çözümlerde nedense bir takip yapamamışlar. Bu artık bu noktadan sonra sorun çözme sanatına vakıf olup olmamaya bağlı ve o özelliği taşıyıp taşımamaya bağlı bir konudur. Efendim bu kolaylıkla çözülecek bir konudur. İnşallah bu yıl içinde bu konu kökten çözülmüş olacak. Belli ki 10 yıldır beni bekliyormuş veya bizi bekliyormuş. O anlaşılıyor. Sefer sayılarının uçuş rotalarının özellikle yurt içi ve yurt dışı çapraz uçuşlar itibariyle zenginleştirilmesi ve uçuş miktarlarının arttırılmasını sağlayacağız” dedi.

“ORDU’DAN HER YERE UÇUŞ OLACAK”

Avrupa’nın denize dolgu ilk havalimanı olan Ordu Giresun Havalimanı’nı önemli bir merkez haline getireceklerinin altını çizen eski Bakan Şahin : “Yurt içi, yurt dışı çapraz uçuşlar, değişik noktalara uçuşlar planlayarak Türkiye’nin ve Dünya’nın her yerine ordu Giresun havalimanından ulaşım sağlanacak. Maksimum seviyede Ordu Giresun Havalimanımızı bir büyük havalimanı, bir ana havalimanı haline getireceğiz.” İfadelerini kullandı.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

İyi Parti iktidarında yapılacakları anlatan Şahin bugüne kadar Ordu Giresun Havalimanı için mesai veren emek harcayan herkese de teşekkür etti. Ama “Daha iyisini yapmak için biz hazırız” dedi. Şahin: “Şu anki seviye kötü değildir. Onu da söyleyeyim. Ama bunu daha iyileştirmek daha güzelleştirmek bizim hedeflerimiz ve sorumluluklarımız arasındadır. Şeklinde konuştu.

HAVALİMANINA ULAŞIMDA RAYLI SİSTEM KONFORU

Yılda 3 milyon yolcu kapasiteli Ordu Giresun Havalimanı’na raylı sistem hattı ile ulaşım sağlanacak.

Millet İttifakı iktidarında Ordu Giresun Havalimanı’na raylı sistem yapılacak. Bunun sözünü verdi İyi Parti Ordu Milletvekili Adayı Eski Bakan Şahin.

Şahin: “değerli hemşerilerimiz bizi birinci parti yaparsa havalimanıyla Ordu merkez arasında, Altınordu arasında raylı sistem kuracağız. Analizi yapıldı. Hayırlı uğurlu olur inşallah.” Sözleriyle bu müjdeyi duyurdu.