HAMARAT “CUMHURBAŞKANIMIZ KADINLARA HER ZAMAN YÖNETİMDE ÖNEMLİ GÖREVLER VERMİŞTİR”

Aktif .

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat AK Parti Ünye İlçe Kadın Kolları Başkanlığının düzenlediği Kadınlarla Buluşma programına katıldı. Hamarat, burada yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan geçmişten günümüze kadınlarımıza yönetimde önemli görevler vermiştir. Bu da Cumhurbaşkanımızın kadınlara verdiği önemi gösteriyor. 14 Mayıs seçimlerinde de kadınlarımızın ve milletimizin iradesiyle Cumhur İttifakı farkını ortaya koyacaktır” dedi.

 

AK Parti Ünye İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde “Kadınlarla Buluşma” programı düzenledi. Programa AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, Ünye İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu ile kadınlar katıldı.

TİYALOĞLU, “BÖYLE BİR LİDER İLE YOL YÜRÜDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM, ONURLUYUM”

Programda konuşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, “AK Parti 5.5 Milyon Kadın üyesi olan ve Dünya’da başka bir benzeri olmayan en büyük siyasi kadın hareketinin adıdır. Bizler Cumhurbaşkanımız, Dünya Lideri ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere olan güvencini ve inancını biliyoruz. 1990 yılında Beyoğlu Belediye Başkan Adayı iken ilk defa kadınlar komisyonunu kurdu. Bu da Türk Tarihinde önemli bir adım oldu. 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı iken kadınları her türlü zorluğa rağmen seçim çalışmalarına dahil etti. 2001 yılında ise AK partimiz kurulurken 13 kadını kurucular kuruluna dahil ederek kadınlar kolunu AK Parti programlarına dahil etti. Bu hareketiyle bizlere olan güvenini ve inancını göstererek bizleri onure etti. Böyle bir lider ile yol yürüdüğüm için mutluyum, onurluyum, gururluyum” dedi.

BAYSAL, “ÜNYELİ KADINLARIMIZA GÜVENİYORUZ”

AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal ise 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekerek “Bu seçimin hepimiz için önemini biliyoruz. Türkiye Yüzyılı seçimi olan bu seçim Dünya 5’ten büyüktür diyenlerin seçimi, yarınlarımızın, geleceğimizin ve evlatlarımızın seçimi olduğunu bilenlerin seçimidir. Biz Ünyeli kadınlarımıza güveniyoruz. Hep birlikte bu davanın önemini vurgulayarak 14 Mayıs’ta sandığa gidelim” diye konuştu.

ALPARSLAN, “14 MAYISTAN SONRAHİZMET VE ESER KERVANINA YENİLERİ EKLENECEKTİR

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde eser ve hizmet siyaseti yapmanın onurunu ve gururunu hep taşıyoruz. İnşallah 14 Mayıs akşamı sandıklarda mührü vurarak bu hizmet ve eser kervanına yenilerinin katılmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

TAVLI, “CUMHURBAŞKANIMIZ KADINLARIMIZIN KIYMETİNİ VE ÖNEMİNİ HER ZAMAN HİSSETTİRİYOR”

Hayatın her alanında kadınların önemine dikkat çeken Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Zaten sizin kıymetiniz ve öneminiz Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından teşkilatlarda, yerel yönetimlerde, Milletvekilliği sıralamalarında her zaman hissettiriliyor. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim bir tarafta eserleri yıkmaya çalışanlarla diğer tarafta eser üretenlerin seçimi olacaktır. Milletimizin desteğiyle Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde eser ve hizmetler 14 Mayıs’tan sonra da devam edecektir inşallah” dedi.

HAMARAT, “BU SEÇİMİN SONUCUNU ASLINDA BU SALON İLAN EDİYOR”

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yönetimde kadınlara her zaman önem verdiğine dikkat çekerek, “Sizin olduğunuz yerde güven var, kalite var, nezaket var, zarafet var. Sizin olduğunuz yerde kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Bu seçimin sonucunu aslında bu salon ilan ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın yalnız olmadığını buradan güçlü bir şekilde gösteriyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan geçmişten günümüze kadınlarımıza yönetimde önemli görevler vermiştir. Bu da Cumhurbaşkanımızın kadınlara verdiği önemi gösteriyor. 14 Mayıs seçimlerinde de kadınlarımızın ve milletimizin iradesiyle Cumhur İttifakı farkını ortaya koyacaktır” diye konuştu.