HAMARAT’A SALMAN’DA DAVUL-ZURNALI KARŞILAMA!

Aktif .

! AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat Akkuş’un Salman Mahallesi’ne yaptığı ziyarette davul-zurna ile karşılandı. Caddeye sığmayan kalabalıkla karşılanan Milletvekili Adayı Hamarat hemşehrilerine teşekkür etti.

ÇAYBAŞI VE AKKUŞ’TA SEÇİM ÇALIŞMALARI

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat seçim çalışmalarına Çaybaşı ve Akkuş ile devam etti. Hamarat ilk olarak Çaybaşı İlçesi’nde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)’nde düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN İKİ DERDİ VAR, İKİSİNİN DERMANI AK PARTİ’DE”

Milletvekili Adayı Hamarat burada yaptığı açıklamada, “Burada yaşayan hemşehrilerimizin iki derdi var. Dermanı AK Parti’de. Birincisi ülkenin bekası, geleceği, bütünlüğü. Memleketin huzuru. Ortak derdimiz bu. Diğeri ise burasının özel dertleri yolu, suyu, istihdamı. Dertlerimizi yerinde konuşuyoruz, birlikte çözüm buluyoruz. Dertlerimizin dermanı AK Parti’de. Başka yerde kimse bir şey aramasın diye bütün konuları konuşuyoruz” dedi.

SALMANLILAR HAMARAT’I BAĞRINA BASTI

Çaybaşı İlçesi’nde ki programın ardından Akkuş’un Salman Mahallesi’ne geçen Hamarat burada kalabalık bir topluluk tarafından davul-zurna ile karşılandı.

Salman’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Hamarat, daha sonra SKM açılışını yaptı. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ve Eski Belediye Başkanlarının yanı sıra çok sayıda kişinin katıldığı SKM açılışının ardından partililerle sohbet eden Hamarat gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

DEMİRCİ “HALKIMIZ VEKİLİMİZİ KUCAKLADI”

Burada bir açıklama yapan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Bizler idareciler, seçilmiş insanlar olarak, seçildiğimiz bölgede eğer yaptığımız hizmetler varsa hizmet ettiysek rahat karşılanırız. Dolayısıyla Sn. Vekilimiz de bu bölgeye olan hizmelerinden dolayı halkın da özlediği coşkuyla karşılandı. Halkımız vekilimizi kucakladı. Bu coşku 14 Mayıs akşamında inşallah sandıklar hınca hınç dolarak devam edecek” dedi.

HAMARAT, “SALMANLI HEMŞEHRİLERİM BİZİ ÇOK DUYGULANDIRDI”

Salmanlı hemşehrilerimin coşkulu karşılaması karşısında sanki uzun süredir gurbette kalmış ve evime dönmüş gibi hissediyorum. Bir insan ancak kendi evladını, kendi dostunu böyle karşılar. Salmanlı hemşehrilerim bizi çok duygulandırdı. Bu aslında bir yerde de seçimin sonucunu aslında ilan ettiğimizi de gösteriyor. Dertlerimiz bir, gönüllerimiz bir. Dert buradaysa, derman da AK Parti’de. Beraber hizmetlerimizi hayata geçirdik. Her zaman söylediğimiz gibi, biz değil hizmetlerimiz konuşuyor” diye konuştu.