ERDOĞAN SEVGİSİNİ HAMARAT’A ANLATTI

Aktif .

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat Gülyalı İlçesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Genç çiftin mutluluğuna ortak olan Hamarat, balıçıları dinleyerek sorunlarının çözümüne ilişkin istişarede bulundu. Hamarat, 85 yaşındaki Gülhatun Yüce’yi de evinde ziyaret ederken, Gülhatun Yüce Ninenin anlattıkları dinleyenleri duygulandırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini dile getiren Yüce, Gülyalı’dan selam gönderdi.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat gönüllere dokunmaya devam ediyor. Ordu ilini karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Hamarat, Gülyalı İlçesi’nde bir dizi ziyaret yaptı. Esnaf ve vatandaşların yanı sıra hasta ve gazi ziyaretinde de bulunan Hamarat, Sevde ve Ertuğrul çiftinin nikahında şahitlik yaparak genç çifte mutluluklar diledi.

“BİZ SİZİNLE DERT ORTAĞIYIZ”

Balıkçı Barınağı’nda balıkçılarla bir araya gelen Hamarat, sorunlar ve çözüm yollarına ilişkin istişarede bulundu. Hamarat, “Ülkemizin istikrarı için her bir oy önemli. Ancak biz seçim çalışmalarımızı sadece oylarınızı etkilemek için yapmıyoruz. Biz sizinle dert ortağıyız. Aynı bölgenin insanıyız. Bir yerde dert varsa biz oradayız. Ben Balıkçı esnafı olarak sizlerin yaşadığı sıkıntıyı sizlerden daha iyi biliyorum desem bu yanlış bir iddia olur. Bizim yapacağımız en güzel şey sizin derdinize ortak olabilmek ve çözümünü beraber üretebilmektir” dedi.

Hamarat tekstil fabrikasını da ziyaret ederek tekstil çalışanlarıyla bir araya geldi. Gülyalı İlçe Başkanlığında teşkilatla buluşan Hamarat, Gülyalı’nın Türkiye Yüzyılı’na hazır olduğunu söyledi.

“GÜLYALI’DA İLK GÜNKÜ AŞKLA BİR ARAYA GELDİK”

Hamarat, “Gülyalı ilçemizde teşkilatımızla ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. İlk günkü aşk ve heyecanla teşkilatımız 2023 seçimlerine hazır. Bu mekanların boşalmasını bekleyenler çok oldu. Allah’a şükürler olsun ki salonları dolduruyoruz. İnsanlarımız yine heyecanlı ve geleceğe ümitle bakıyor. Türkiye için yapacak projeleri ve heyecanı olan insanlar burada. Güzel hayalleri olan insanlar burada, pozitif hayalleri olanlar burada. Geleceğimiz için, çocuklarımız için çok güzel hayalleri, duyguları olanlar burada. Ama o duygularını kaybedenler, güzel gidişatı bozmaya çalışanlar, kıskançlık yapanlar burada değil. Onlar başka yerdeler. Ama biz buradayız elhamdülillah” diye konuştu.

ESKİ TÜRKİYE’Yİ ANLATTI, DİNLEYENLER DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI

Gülyalı temaslarını ev ziyaretleriyle sürdüren Hamarat, 85 yaşındaki Gülhatun Yüce’yi evinde ziyaret etti. Gülhatun Yüce kapısına astığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan afişine bakarak geçmişte yaşanan sıkıntıları dile getirdi. Yemeye ekmek bulamadıklarını ifade eden Yüce, o zor günlerden AK Parti hükümetiyle kurtulduklarını belirterek, Milletvekili Adayı Hamarat’a çalışmalarında kolaylıklar diledi. Milletvekili Adayı Hamarat ise “Bizim anlatmaya çalıştığımızı 85 yaşındaki ninemiz canlı olarak yaşamış. Bu ülkeye neler yaşattıklarını kitaptan okumaya bile gerek yok. Canlı olarak dinledik ve duygulandık” dedi.

Gülhatun Yüce ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan için adak adadığını ifade ederek seçimden sonra adağını yerine getireceğini söyledi.

“HER YERDE BİZ KONUŞMUYORUZ HİZMETLERİMİZ KONUŞUYOR”

Hamarat Gülyalı ziyareti sırasında Taşlıçay Mahallesi’nde Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sıcak asfalt çalışmalarını da yerinde inceledi. Burada bir açıklama yapan AK Parti Gülyalı İlçe Başkanı Abdullah Sipahi, “Taşlıçay Mahallemizde sathi kaplama olarak planlanan yol çalışmalarımız bugün sıcak asfalta kavuştu. Çok güzel bir çalışma oluyor. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat ise “AK Parti olarak mahallelerimizde hizmeti en kaliteli şekilde hemşehrilerimize sunuyoruz. Biz söz vermediğimiz ama ihtiyaç olan hizmetleri de yapan bir anlayışın mensubuyuz. Bu mahallemizde de sıcak asfalt çalışmasının başladığını gördük, yerinde inceledik. Her yerde biz konuşmuyoruz hizmetlerimiz konuşuyor. Hemşehrilerimiz burada bunun canlı ispatını da görmüş oldu. Türkiye Yüzyılı’nda da hemşehrilerimizin desteğiyle Ordumuzda hizmetler dönemi devam edecek” diye konuştu.