AKKUŞLU GENÇLERDEN MUHTEŞEM KARŞILAMA

Aktif .

AK Parti Akkuş Gençlik Kolları’nın düzenlediği “İlk Oyum Ak Parti’ye” programına davet edilen AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat’a gençler görkemli karşılama yaptı. Hamarat, “Akkuşlu gençler kararını vermiş, 14 Mayıs’ta AK Parti yeniden tarih yazacak” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat partisinin Akkuş Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen “İlk Oyum Ak Parti’ye” programına katıldı. Hamarat, 14 Mayıs’ta ilk kez oy kullanacak olan gençlerle bir araya geldi.

Milletvekili Adayı Hamarat’ı gençler meşaleler ve “Gençlik burada Vekilinin yanında” sloganlarıyla karşıladı. Görkemli karşılamaya Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Muhtarlar, AK Parti Akkuş İlçe Başkanı Ayşe Can Solakoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Gültaş ile bu yıl ilk kez oy kullanacak olan gençler katıldı.

SOLAKOĞLU, “GENÇLERİMİZ MUHALEFETİMN KİRLİ SİYASETİNE 14 MAYIS’TA SON VERECEKTİR” Katılımım yoğun olduğu programda konuşan AK Parti Akkuş İlçe Başkanı Ayşe Can Solakoğlu “14 Mayıs seçiminin önemini hepimiz biliyoruz. Özellikle burada gençlerimizle bir araya gelmek bizi çok mutlu etti. Ülkemizin geleceği olan gençlerimiz muhalefetin kirli siyasetini görerek 14 Mayıs’ta kararını verecektir” dedi.

DEMİRCİ, “YILLAR SONRA DA HATIRLAYACAĞINIZ İLK OYUNUZ ÇOK ÖNEMLİ”

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ise “Yaklaşan bir seçim var. Bu seçime AK Parti’nin tüm kademeleri ne kadar hazır olduğunu bu akşam gördük. Burayı dolduran gençlerimiz inşallah 14 Mayıs sabahı sandıkları dolduracak. İlk oy önemli. Siz gençlerimizin hiç unutmayacağı bir an. Bu nedenle yıllar sonra da ilk oyunuzu AK Parti’ye verdiğinizi hatırlayacaksınız” diye konuştu.

GÜLTAŞ “CUMHURBAŞKANIMIZ 80 YILLIK CEFAYA SON VERMİŞTİR”

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Gültaş yaptığı konuşmada, “Bu millete bu cefayı 80 yıldır çektirdiler. Allah’a şükür buna Sayın Cumhurbaşkanımız son verdi. Bugün geldiğimiz noktada son teknolojiler ve savunma sanayimiz yerli ve milliye dönüştü. Bu gençlerimiz ülkemizin bu gelişmesini daha da ilerletecektir” dedi. HAMARAT “BİZ SIRADAN LİDERİN DEĞİL, RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ARKASINDAN YÜRÜYORUZ” AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat, “Rastgele bir yerde değiliz, rastgele bir partide değiliz. Herhangi bir liderin arkasından yürümüyoruz. Bu milletin dertleriyle genç yaşlarda dertlenmiş, Bu millet için susuzluk kader değildir, bu millet için yolsuzluk kader değildir diyerek bu gidişata dur demek için yola çıkan ve mücadele eden mazlumlara umut olan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin arkasından yürüyoruz. Bunun gururunu hem kendimiz yaşıyoruz, hem de çocuklarımıza bırakacağımız en güzel miras olacaktır. Ülkemizin geleceğinin daha güzel olması için gençlerimiz ilk oylarını AK Parti’ye verecektir. Çünkü gençlere gelecek hazırlayan ve onun için gece gündüz çalışan tek partiyiz” diyerek gençlere mesaj verdi.