“BOŞ HAYALLERE HALKIN KARNI TOK”

Aktif .

“Bizler Her Zaman Milletimizin Yanındayız” mesajıyla sahada fırtına gibi esiyor İçişleri Eski Bakanı İyi Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin.

Perşembe ilçesinde esnaflarla buluşan, cadde ve sokaklarda vatandaşla sohbet eden Şahin’e partisinin milletvekili adayları da eşlik etti. İlçe halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Şahin, esnafların ve vatandaşların sorunlarını da dinledi. Perşembe’de de özellikle ekonomiyle ilgili sıkıntılar dile geldi. Emekliler Eski Bakan Şahin’e serzenişte bulundu. “Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm olmak için canla başla çalışarak projeler üretiyoruz.” Diyen İyi Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin ise 2023 seçimlerinin önemini anlattı.

“Bu seçimde kullanacağınız her oy, ülkemizin uzun süredir içinde bulunduğu krize, liyakatsizliğe, yoksulluğa son verebilecek en etkili araçtır. Oylarımız sadece ülkemizin kaderini değil, ilimizin de kaderini belirleyecektir” dedi.

ASLA KAZANMAK İÇİN YALAN SÖYLEMEYECEĞİZ

Türkiye’de siyasette de değişmesi gerekenler olduğunu vurgulayan Eski Bakan Şahin : “Kazanmak için asla yalan söylemeyecek, kimseyi kimseye düşman etmeyeceğiz. Hepimizin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve bu milletin fertleri olduğu anlayışından hareket edeceğiz. Seçim kampanyası boyunca hiçbir adaya karşı siyasi ahlak dışı davranmayacak, kimseye iftira atmayacağız.” sözleriyle önemli mesajlar verdi.